Szösszenetek - avagy minden idők egyik könyve

Sziasztok! Ez a blog azért jött létre, mert nyaggattak vele. Én egy egyszerű emberke vagyok, akinek amikor nincs különösebb programja estére, rágyújtva egy üveg vörös minőségi félédesre írogatni kezd. Ilyenkor különféle érdekes irományok készülnek, melyek a szűk baráti köröm szerint jópofákra sikerednek. Gondoltam megosztom másokkal, veletek. Próbálom majd gyakorta frissíteni és újabb kis történtekkel feltölteni a lapot, amíg van bennem kiírni való, és van hozzá kedv. Ezek nagyrészt megtörtént esetek, erősen kiszínezve. Nem vagyok én ekkora szerencsétlen…na jó, mindegy. Ebből már úgyse mászok ki. Amúgy is a legszebb öröm a káröröm, de van, ami még szebb. Ha az ember saját maga szerencsétlenségén is jót tud mulatni. Nem vagyok író, ezért nézze el nekem mindenki az esetleges nyelvtani bakikat, vagy a nem egyértelmű megfogalmazását a dolgoknak. Ezek a szösszenetek, először magam, és most már mások szórakoztatására készültek, nincs különösebb üzenete vagy célja, hacsak annyi nem, hogy ha sikerül legalább egy mosolyt csalni valaki arcára vele, már megérte. Ebben a mosolyban szegény világban, bizony nagy szükség van rá. Jó olvasgatást! T. Barnes

Friss topikok

  • agy: hajrá biztosan várnak! jól ismerlek, rettegjen az ellen... tényleg Te lettél volna az új TÖRŐ! (2008.11.18. 21:25) Aki hülye, sérüljön meg
  • Lyzard: Én inkább így szeretnék élni! Nem írnál egy női verziót is? Csak bele kell élned magad! A kedvemér... (2008.08.27. 17:05) A tökéletes élet
  • fruschka: Azért ne csüggedj TBarnes : ), újrakezdésre mindig van lehetőség!! Hallgass egy kis Buena Vista So... (2008.01.15. 13:23) Így csinálják a profik !
  • LSatch: I am watching you:) (2008.01.15. 11:36) Miért?
  • ~Alice~: :) erre tévedtem és röhögtem egy jót! köszi szépen! szép napot! :) (2008.01.09. 08:00) Onlány

Linkblog

A tökéletes élet

2009.11.03. 09:55 T.Barnes

 

Sokféle vallás, sokféle legfelső hatalma létezik az emberek elméjében. Eddig természetesen egyik se tudta bizonyítani az igazát, de ez így is van jól. Szóval mindegy hogy minek nevezzük, Istennek, Allahnak, sorsnak, valamit nem jól csináltak. Én is hiszek valamiben, aminek egyébként semmi köze a bibliához, de mégis. Valamiben kell. Én csak úgy hívom, a Főnök. Szóval a Főnök mikor megfabrikálta ezt a létet, sajnos nem kérdezett meg engem, mit és hogyan kellene csinálni. Pedig a tökéletes lét receptje bizony nálam van. Cáfoljatok, meg ha nem. Egyszerű.

A lényeg annyi, hogy mindent visszafele kellene lejátszani. Én természetesen egy férfi szemével tudom megálmodni, ezért ezen perspektívából lássuk, milyen is a perfect life

  Életedet egy trottyos öregemberként kezded, és bár fáj minden porcikád és gyakran kevered össze az egyébként nagyon egyszerű szavakat, úgy érzed, napról napra jobban vagy. Ahogy telik az idő derekad, végtagjaid fájdalma tompul, egyre frissebb, fittebb leszel. Hoppá, már az ánuszod záróizmainak is tudsz parancsolni!

Keményet szarsz.

Földöntúli boldogság kerít hatalmába, mivel segítség nélkül is kitörlöd magadnak. Örömödben hatalmasat ugrasz és ököllel a levegőbe csapsz. Mikor elhagyod a földet és a levegő súrlódásának köszönhetően pár pillanatot az éterben tartózkodsz, átvillan az agyadon a keserves földetérés, amikor is minden létező csontod és porcod ripityára törik. Szomorú arccal csapódsz a földbe, behunyt szemmel várod a fájdalmat de semmi. Talán egy ici pici nyilallás, de ennyi. Ahogy telik az idő, mákos hajszíned átvált vidám aranysárgává. Az egészségtől egyre nagyobb fejed kopasz részeit benövi a pázsit. Copfot kötsz.

A gyógyszereket a minimálisra csökkented, a hőhullámoknak nyoma sincs. Visszereid visszavonulót fújnak, térdkalácsaid felveszik a masszív állandó helyüket. Fájdalom nélkül pisálsz. Micsoda?! Mint a vidám, családias miliőben eltöltött igazi magyar piros betűs ünnepeki tömegoszlató vízágyú sok bár nyomással bünteted a jobb sorsra érdemes pissoirt. Nézel, nézel, és arra a tudatra ébredsz, hogy látsz is. Tisztán, minden kontúrt, minden színt. Elégedetten konstatálod, hogy anyósod mintha visszafele élne mint a többi normális ember és napról napra rusnyább lesz. De nem úgy a kis feleséged, akit én csak Klotildnak hívok. Megkívánod. Sose éreztél még ilyet, megijedsz, úgyhogy gyorsan leugrasz a haverokhoz a kocsmába. Találkozol a cimbikkel, akik jobban néznek ki mint valaha. Megiszol egy hordó sört, mégis a saját lábadon mész haza. A májad minél többet iszol annál hálásabb neked. Mikor hazaérsz, bepróbálkozol az asszonynál. Nem utasít vissza! Sátrat állítasz a kék pirula nélkül is. Klotild mellei feszesek lettek, a popsi megemelkedett, ráncai napról napra tűnnek el. Szeretkezel. Elmész. Kétszer. Komolyan kétszer! Tiéd a világ.

51 éves vagy. Munkát kapsz. Felelősség teljes, komoly beosztást. Írsz egy kedves elutasító levelet a minisztériumba, hogy mától nem tartasz igényt a nyugdíjra. Főnök vagy, nagy zsugát kasszírozol. A teher és a stressz, napról napra könnyebb lesz. Jön egy új ember aki leveszi a válladról a terhet és a helyedbe lép. Örülsz neki. Te kisebb feladatot kapsz, egyre inkább beleszarsz mi lesz a céggel. Bár a fizud kevesebb, az évek alatt megfontoltan félretett összeget elkezded felélni.

Az esti, unalmas tv sorozatokat elfelejted, inkább elviszed a te kis Klotildodat moziba, aki szebb mint valaha és napról napra jobban szereted. Anyósoddal viszont valami megmagyarázhatatlan erő rossz viccet játszik. Rusnya  még mindig, és napról napra rusnyább lesz. Őszintén örülsz.

43 vagy. A srácaid udvarolni kezdenek a csajoknak, és te természetesen atyai szeretetből pajzán kis beszólásokkal tudatod velük, hogy jó fej vagy. A csajok ringó kebleikkel visszakacsintanak és kis huncutnak neveznek. Letámadod Klotildot .

 Focicsukát veszel és a haverokkal csapatot alakítasz. Így 35 fele egyre könnyebben tudod le a szánalmas kilométereket edzés gyanánt. A trükköket a pályán amit a fejedben tudtál eddig már lábbal is megcsinálod. Három brazil kört csinálsz a zsugával és hetykén a földre köpsz.

 A zacsid egyre feszesebb lesz, a heréid közelednek a péniszed felé.

 Szerencsére a spanok közt akad pár arc aki ért a hangszerekhez. Gitárt fogsz a kezedbe és egyből úgy játszol mint egy Isten. Megalakítjátok a Tintás Barnes formációt és kiadtok egy lemezt, ami egyből platina lesz. Turnézni mész. Klotild időközben egy hiperbombázó lesz. Lefekteted, de mivel rocksztár lettél, kidobod, és egyszerre három nővel jársz. Hármas ikrek. Ex pornósztárok. A munkahelyedről kilépsz és a zenéből tartod fenn magad. A családi Opelt eladod és veszel egy szakadt verdát amivel a kereskedő átvert, de nagyon vagány.

 A farkad 20,3 centi és külön életet él.

 28 éves vagy, kissé pocakos, jóképű Rocker. Egyre nagyobb lendülettel vágsz bele a harmadik nagylemezbe, ami a bemutatkozó album, és hatalmas siker. Abbahagyod a zenét. Inkább tanulni mész. A srácaid eltűntek de beleszarsz. Mint a tanulásba. Csipkeded a csajok popsiját, markolászod a melleket. Középiskolába mész. Te vagy a kerület kutyája, a bandafőnök. Bunyó, foci, rock, csajok. Más nem számít. Anyádtól tarhálsz korpát mozira amit piára költesz. A tanárok réme leszel az általánosba is, de látják tehetséges vagy, biztos sokra vitted. Az oviban meghúzod egy kislány copfját. A kis Klotild sírva fakad. Te elveszed a lapátját, és furán érzed magad. Ezt a kislányt valahonnan ismerem…

Nem igazán foglalkozol semmivel, nem tudsz parancsolni testnyílásaidnak. Egy kiságyban fekszel, akarnál szólni de csak idétlen gügyögés hagyja el pici szád. Befosol, mint rég, de azzal a különbséggel, hogy a körülötted lévők egy emberként felkiáltanak, JAJJ DE ÜGYES VAGY!!!- tetszik a dolog, úgyhogy be is hugyozol nekik, had örüljenek.Elveszted a kapcsolatot a külvilággal és egy alagútban találod magad. Elsötétül minden.

 Elérkeztél életed végére, ami egyben a kezdet is. Nem egy aszott betegségektől és gyógyszerektől meggyötört vénemberként, nem.  Az én világomban természetesen egy orbitális észtvesztő orgazmusként fejezed be földi pályafutásod. Szép nem?.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barnesszosszenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr58634878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eszti 2008.08.27. 11:26:13

Ez kész :D Már olvastam valami hasolnót valamikor, de ez mindent űberel, ez a megfogalmazás, meg az egész!:)

Lyzard 2008.08.27. 17:05:46

Én inkább így szeretnék élni! Nem írnál egy női verziót is? Csak bele kell élned magad! A kedvemért légyszi!
süti beállítások módosítása